Çocuklar sahne sanatlarının tümüne doğal yollardan açıktır iyi eğitimci ile bu desteklenir şekillenir. Sanat eğitimcisi seçimi çok önemlidir biz bu konuda çok titiz davrandık alanında en iyilerle çalışıyoruz.
Çocuklar için Bale, Yaratıcı Drama, Tiyatro, İngilizce Drama Müzik, Resim… Eğer Çocuklarımız sanatsal bir çalışma yapmak isterlerse İzmir’in en merkezi yerinde Palmiye alışveriş merkezi içinde sıcacık çoook geniş Tertemiz bir yerde bizimle olabilirler, deneyimli sanatçılarla kaliteli bir eğitimle buluşabilirler.
Hangi sanat eğitimi olursa olsun Tiyatro, Sinema, Kamera önü eğitimi, Dans, Şan, Diksiyon, Dublaj Alanında En iyi eğitimci ile buluşacaksınız.
Daha önemlisi doğru yaş grubu ile sonucunda performanslarınızı kendi salonunda sergileyeceğiniz sıcacık içten ve evimiz olabilecek bir yerde sanat eğitiminizi alacaksınız… Çok yorulduk çok sıkıldık çok yalnız az sosyal ve samimiyetlerin azaldığı bu yüzyılda, sanatın en az bir dalı ile hemhal olun…. Sahneye çıkalım hem de beraber!
KADROMUZ
Akademisyenler dramanın gerek çocuklar gerekse yetişkinler üzerinde olumlu etkileri hakkında sayısız olumlu yorumlar yapıyorlar… başlıcaları;
Çalışmalarda risk almak ve diğer katılımcılar için performans göstermek çocuklarımızın kendilerine ve yeteneklerine güvenmeyi öğretir. Dramada bu edinim okul, kariyer ve iş yaşamı için sınırsız kapılar açar.
Unutmayın her şey hayal etmekle başlar… inovatif seçimler yapmak, farklı fikirler düşünmek ve materyalleri kendi amaçları dışında başka yollarla yorumlamak drama için çok önemlidir. Einstein, “Hayal gücü bilgiden daha önemlidir” demiştir. Biz diyoruz ki bir bildiği vardır.
İnsanı insan yapan özelliklerin başında gelir empati bazen nesneleri, bazen diğer canlıları farklı kişileri, zaman dilimlerinden ve kültürlerden gelen rolleri canlandırmak, başkalarının duygularına ve bakış açılarına karşı şefkat ve hoşgörüyü duygusunu geliştirir.
Dram sanatı, kolektif çalışma bilinci bireylerin yaratıcı fikirlerini ve yeteneklerini birleştirir. İşbirliği süreci, tartışmayı, anlaşmayı, prova yapmayı ve gerçekleştirmeyi içerir.
Çağımızın çocuklarının en büyük problemi konsantrasyon. Sahneye çıkmak, egzersiz yapmak ve performans sergilemek, okul derslerinde de ve hayatında da odaklanmaya yardımcı olur. Zihin, beden ve ses odağı geliştirir.
Drama ve sanat, düşüncelerin sözlü ve sözsüz ifadesini geliştirir. Akıcı ve ikna edici konuşmayı geliştirir. Dinleme ve gözlem becerileri drama oyunları oynayarak, seyirci olarak, prova yaparak ve performans göstererek iletişim becerileri en üst düzeye taşınır.
Çocuklar, sahneye çıktıkları andan itibaren aslında bir problemi farkında olmadan çözerler bu da onlara hayatta karşılaştıkları sorunları aşmalarında yol gösterir…
Drama çalışması öğrenmeyi oyun, mizah ile yapar; bu motivasyonu artırır ve stresi azaltır.
Tiyatro oyunu ve drama oyunları çocukların bir dizi duyguyu ifade etmelerini sağlar. Şiddet ve stres, güvenli ve kontrollü bir ortamda serbest bırakılır ve anti sosyal davranışları neredeyse yok olur.
Tiyatro ve drama çalışmaları zihinsel, fiziksel ve duygusal gerilimi serbest bırakarak stresi azaltır.
Çocuklar olsun yetişkinler olsun dramada üstlendikleri rolleri, hareketleri ve ipuçlarını prova etmek ve yapmak beyni yani hafızamızı bir kas gibi güçlendirir.
Dramada kullandığımız masallar, öyküler, şiirler, hikayeler ve oyunlar, öğrencilere dünyanın her yerindeki geçmiş ve şimdiki kültürlerden gelen sosyal sorunları ve çatışmaları öğrenmesini sağlar..